Snart midsommar

Oj vad tiden går Indigo Ladys föl är fyra veckor på Torsdag dagen före Midsommarafton,o tre veckor sedan Lady slutade sina dagar (de har varit en tung period)eftersom fölet ska matas varanan timma o kollas så allt är bra..som tur är så har hon ju fått gamla Alfa som foster mamma..de var ju en väldans tur att de funkade så bra.

Alexia är seminerad ska kollas på onsdag efter midsommar..Selektra är seminerad för andra gången hon tog sig inte den första..så nu håller vi tumarna för att de ska vara dräktigt på båda stona Alexias föl växer så de knakar..han är så stor och fin rör sig med stora steg Dan o Katrin Hultberg tyckte de var en jäkel att trava..så är de någon som är intreserad att köpa så är han tillsalu.



Nu är även båda valparna vet besiktiga o vaxinerade levarans klara om de är någon som vill bli med valp de är ju rätt tid på året semester o allt.


Har haft några förfrågninga på Ferrari men ja inte fått svar tillbaka så ja betraktar dom som mest nyfikna på vad ja har just nu..men men sånt är livet för de som tror att ja kan gå lägre i pris än vad ja gjort så är helt omöjligt,så nu ska vi börja rida han så småning om så jakan lämna i väg han til någon som vill tävla lite o visa upp hans underbara gångarter..den ponnyn slår inte många med sina rörelser nog om detta.



Baileyz ska till Vetlanda på Newforest SM ska bli så kul tycker ja..de kan bli lite semester för mig o titta på massor med fina ponnyhästar..de är ett kul gäng som vi åker tillsamans med o även vår alldeles egen uppfödning Miranda  IX ska delta på SM..så ja håller tummarna för dom.



Cherry har tävlat någon hopptävling som ja vet, där fick hon ett pet men de var nöjda ändå Sara tyckte de var hennes fel för att hon ridit för snäv väg ..så kan de vara ibland.  Vi hörs Annette


RSS 2.0