Nästan Sommar 23/5 -2010, plus 18 grader

Hej nu har vi fått blogg att skriva i,något nytt för mig som inte är den bästa på dator o tecknik men ja måste försöka för att kunna förmedla mig med omvärlden ;) Tack Amanda för att du fixat en blogg till oss,så nu ska ja prova :)
Först måste ja berätta att Alexias föl växer så de bara knakar han är nu två veckor gammal,springer som en galning i hagen,Hoppar diken i hagen så de bara skrattar om de han blir nog hopphäst;) Istället för travhäst.Gräset växer så de knakar nu Lena och Anders ska försöka att släppa ut alla ponnyhästar som är hemma på bete,ja alla de är ju bara Alfa o Saga o Ferrari de andra är hos sina ryttare och rapportena från dom är mycket goda.Cherry IV har debuterat  nolla i sin första hopptävling den 13/5 i Vretstorp,de var kanon duktiga.
Baileyz gick nolla  i Hagaby kumla 16/5 regional hoppning o en första plassering,Grattis till de Amanda o Baileyz
snart ska dom göra sin första dressyr tävling 29/5 tror ja de var?
Miss matilda o Linnea ska ut och tävla lite nu de har tränat upp sig oxå  de går mycket bra,ja var och tittade på deras första hoppträning i torsdags för Eva Koppfelt Svensson.Eva tycker Linnea har en super trevlig ponny,de tycker vi är bra.Har även fått raport från Zevus att han ska till Lindhult på hopptävling den 30/5 ska bli kul att se.
Nu väntar vi på att Ladys föl ska se dagens ljus på Onsdag är tiden ute...måste bli när som helst hom är så stor ljuvret är sprängfyllt ja tyckte i morse att spenarna börjar bli större..väntar med spänning. Och är de dessutom en hingst så är han redan bokad. 

I  går lördag så var de de årliga treårstestet i Örebro där brukar vi alltid vara med och hjälpa till,men i år så jobbade jag min helg men de blir vell fler år :) men de roligaste av allt är att vi har en uppfödnings avkomma som var med och fick hopp diplom Mizabelle u:Miranda IX. hon fick 888877-46p och på hoppningen 10-9 50p Stort grattis till de.Miranda IX har själv tävlat en del nu på senare år och tagit ett antal plaseringar o vinster även lag vinster.
                                     
NU börjar de närma sig att sälja valparna de är sju veckor på Onsdag,ska vet besikta Chippa dom nästa veca har ja tänkt sen är de leverans klara.De är två pigga fina tikar som söker nya hem.
 

Lammningen börjar vara klart nu så nu är de dax för sommarbete till dom oxå behöver klippas först,men de är lättare sakt än gjort de har bråda tider nu de som klipper får.

Ha de gott Annette


Baileyz på Tävling.

16 maj var Baileyz på Hopptävling hos Kumla Ridklubb.
Första Klassen var en  lokal LC (90cm) En bra bana som passade Baileyz och det vart 0+0fel och VINST!
Andra klassen var en Regional LB(100cm)  En bra bana det oxå  och  fick 1 bom ner  ryttarens fel men en jättebra runda.
Baileyz blir bara bättre och bättre  nu blir det Trimma trimma för honom.
 29 maj  ska Baileyz göra Dressyrtävlings debut i Laxå i programen LC:2 och LB:1


 

Nytt föl på gården

Brunt hingst föl såg dagens ljus här på matildelund kl 5.00 i morse den 10 maj.
e:Victory Party u:Bugatti Alexia

Nytt travar föl har kommit!:)

bilder och mer information kommer sen!

RSS 2.0