En vanlig dag

I dag började dagen som vanligt här,klockan ringde fem i morse tyckte nästan de var lite mörkt ute o svalt i sovrumet vi har ju fönstret på vigavel,men de är så gött!!
Så tog ja å bryggde mig lite kaffe så min dag kommer igång jag är alltid lite seg i starten, gick sedan ut o nappade lilla Kiara o gav de andra puttarn som står inne sin frukost.Mockade ur Alexias box så de blir lite rent under dagen,de ska ju stå inne tills såret läkt på fölet,tar ut dom så de får röra sig framför boxarna,de är ju ca 10x10 meter.Tycker synd om dom!! att de inte kan äta sitt gräs som ja tycker de behöver  den här årstiden.Sedan blev de väknig för Linus o så rastade ja hundarna o gav dom sin frukost,så blev de frulle till mig o Linus oxå!!

Så idag ringde Lena till mig på jobbet o sa att när du kommer hem sen, så måste ni kolla efter en vit svala de hadde sett en helt krit vit Svala flyga här ute i trädgården..men de måste vell finnas albinos bland dom ochså.Lite märkligt är de ju! så då är de ju bara att konstatera att vi har Björn o Varg o så vita svalor intill husknutarna..Tycker ja är mycket intresant :)


Fölets sår läker bra o han har inte någon feber som skönt är,ja var ju lite rädd efter som de är rötmånad nu,Och att vi inte fick med någon medesin..men de har ju gått bra ändå som skönt är o pigg o glad är han ju så de fixar sig nog den här gången..

Nu är de snart helg och då ska ju våran Baileyz tävla i teräng på Segersjö de blir kul hoppas att går bra, han är ju lite het på hindren..men de fixar de nog de har ju tränat för instuktör nu några gånger så då får de ju lite mera kunskap i sig. 

De finns fortfarande en hundvalp kvar om de är någon som är intreserad,så har vi även flera stycken fina tackor o Lamm som ja ska sälja till liv hör av er de är bra priser på dom eftr som ja måste bli av med dom före insallnings perioden,tängte dra ner lite på de.. vi hörs Annette 

Kommentarer
Postat av: carina

det verkar som dom blivit bortlottade! skit oxå

2010-08-25 @ 18:56:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0