1/9-2010

Nu är de vell åndå höst på riktigt? Vi har plockat massor med kantareller, o björkarna börjar faktiskt att skifta lite i färg nu.Hästarna är de flesta installade..så här tidigt brukar inte vi ta in dom,men i  år är ju inte allt som de brukar vara!de blev ju lite fel med allt redan i våras som ni vet!! Mina dagar börjar nu redan kvart i fem på morgon,då ska alla hästar ha mat å utsläpp vid 6 tiden.. Lilla kiara (lillan) käkar Grov 90 så krasar om de o så hö förstås,vi var lite rädda för att de skulle ta tid för henne att börja,men de tog bara ett par dagar så var hon väldigt förtjust i de.

Har även fått lite raporter från Saga o Ferrari som sköter sig bra..Saga har vell haft lite problem med diverse ting, o munen har vist spökat lite..så blev de lite om ändringar så nu verkar de vara bättre.Har fått lite förfrågningar kring Saga o lite förslag,men vi får se hur de blir..Ferrari därimot verkar de vara lite trögt med.Men allt löser sig nog så småning om,man måste ha is i magen när man håller på med den här sporten o nöjet.


Ja är ledig från mitt jobb i dag,måste åka o köpa spån till puttarna mockning är redan klart de gorde jag i morse så fort ja hadde tagit ut puttarna..de rätt skönt att ha de klart så pass tidigt så kan man ju alltid göra något nyttigt med dom istället..som tex borsta o träna de små att lyfta på fossingarna.Så sysslo lös är ja inte,skulle behöva hugga lite ved som är kvar men vi klarar oss nog med ved ändå..men de är ju bra om de kommer under tak.
Nu väntar vi på att de ska komma o börja gräva i hagarn o grusa upp i trädgården.De är ju så skitigt på våren o hösten,men nu är de bestämt att de ska göras i höst September sa antrepenören som gör de åt oss.Så nu håller ja tummarna för att de blir av!! för de är så jobbit när alla ska gå o klafsa i skiten ut i trädgården o för att inte tala om alla hundar o katter som springer ut o in ja får dammsuga jämt å de är ju ett skit i sig ;)


I helgen är premiering på Kvinnersta Tror de var kallblod på Lördagen o Ponny på Söndagen,men ja jobbar så ja kan inte åka dit o titta men gör de ni som har möjlighet.nu får ni ha de gott till vi hörs igen.


                (Sitat som ja tycker om av Tomas DiLeva)

                   -Varje människas liv är som en saga som skrivs medan man lever.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0