2010-09-15

Nu är hösten antågande på riktigt,de mörkt klockan fem när ja går ut för att fodra hästarna, har inte vaknat de käkar sin grov så lägger  de sig igen,särskilt de små fölen eller små fölen de har faktiskt blivit ganska stora nu.

I Söndags var de dax för ett vetrinär besök igen!! Vulkanen står med feber o ett sår på halsen? de måste ha busat i hagen, de är alldeles som att har blivit som ett nypsår som han fått bakterier i en stor böld blev de sen i Måndags,men nu är han pigg han fick en kur med penecelin som vi sprutar intavenöst i 10 dagar, lång kur tycker ja.                                                                                                                                                                                                           Så hämtade vi hem Ferrari från till ridningen har inte lyckats blivit såld men hon skulle ha öron och ögon på sin spets.Så på Torsdag efter klockan fyra så ska de komma en familj o kika på Ferrari så får vi se vad de tycker om han,men vem kan inte tycka om denna individ har har ju blivit så kol och samarbets villig tycker de är så kul att bli riden.
Evenuelt så ska han bli foder ponny där tillsvidare,men nu är han lite vilande de gick ju så himla smidigt o fort med hans inridning så han behöver få lite vila några veckor nu,han är ju en unghäst o ska tycka att de kul o samtidigt förstå allt som man lär sig,de är inte lätt att vara liten!!

Saga är fortfarande kvar hon har vell börjat förstå vad de menar lite mera,men de var ju lite problem ett tag hon parkerade sig lite här o var :) men de är inte lätt att förstå alltvad mäniskan begär av dom,sånt är ju häst livet..


Cherry har oxå fått en ny ryttare hon flyttar till dom den 1/10,de är en hästvan familj som ska fortsätta att träna o tävla henne ska bli kul tycker ja.

Så har vi fått tag på en Hovslagare som verkligen vet vad han sysslar med de känns riktigt bra,han berättade sa Lena att han hadde haft samma problem med sina hovisar innan han utbildade sig själv till de här yrket,och vi var faktiskt på väg att ta de beslutet nu , man vet ju hur man vill ha de eller rättare sakt hur de ska se ut om fötterna,och så har vi ju lite intresse för de oxå,så vill man vara nöjd när de kostar så mycket pengar som de faktist gör,vi har så många oxå som ska skos o verkas regelbundet.Men nu har de fixat sig som skönt är Lena var som solen själv när ja kom hem från jobbet i måndags kväll de kändes riktigt bra  :)


Så har ja skickat in språngrullen för den här betäcknings sesongen,skönt när man är klar med alla sådana papper och blanketter,så nu kan ja slå mig till ro i höst mörkret..ha de gott            - Ingen människa är fri om som inte är herre över sitt eget sinne.

Kommentarer
Postat av: carina carlsson

ha,ha parkera..varför låter det så bekant;)

2010-09-15 @ 15:34:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0