29/3-2011( lite info)

Nu har tävlingar startat lite smått för våra uppfödningar.Cherry Baileyz Miss Matilda o Miranda har varit runt o tävlat nu ett antal gånger.Alla med bra resultat över förväntan..Cherry tog hem en första plats i Dressyren i helgen o Miss Matilda tog en andra placering,Baileyz o Miranda placerde sig oxå bra till! de tävlade hoppning,vi är stolta över dom alla!! Zeus behöver ut oxå o visa sig!

Ferrari har fått tag i en liten Ida som som ska rida o träna till en början,och raporterna  därifrån är bra.De verkar trivas med varandra o allt har fungerat mycket bra.Den 27/3-2011 åkte han till Ida.

Lilla Saga då!! Henne ska de börja rida lite nu här i vår har ståt hela vintern? de är ju även de en ponny med stor kapasitet pigg o framåt, Hoppas de kommer igång på allvar nu,Saga kommer så småning om att behöva en liten ryttare med tävlingintresse o föräldrar som är mycket intreserade.

De har ju varit vinterutsäling i kumla  och våran Baileyz tog hem BIR 40p den här gången han vandrar mellan sina 40 och 42p mycket märkligt ?Hans avkomma NG Frangelino fick 35p mycket märkligt de oxå för han fick 39p sist av samma domare o har ju inte blivit fulare presis men men?han är  desutom tillsalu o är nykastererad så den som köper han har en mycket trevlig tävlingsvän för framtiden.Får han dessutom sin pappas motor  så kommer de gå kanon med rätt ryttare.

Under den långa kalla vintern så har de tränat för intruktörer o träning ger de ju färdighet så nu börjar de ju visa resultat,de som inte står vid ridhus har ju åkt till ridhus för att kunna träna ,de tycker ja är bra gort i kylan o halkan bra jobbat tjejer o föräldrar.. som tur är så har instukörerna möjlighet de flesta tiderna på dagen o kvällen till lektioner, för de är ju ett måste om man vill nå resultat tilom de flesta toppryttarna tar ju hjälp av intruktörer..

2-3 april så är de en av årets höjdpungter Hingstpremieringen på Grevagården den är kul att kunna följa på plats,så många intresanta nykomlingar som ska visas o även de som ska göra bruksprovet..hadde vilja vara med men ja har ju varit sjuk så vi får se vad de blir..ja får vell sitta här o ha koll på datorn om resultaten :(

Nu tränar vi o tävlar vidare ett tag så hörs vi inom kort för snart är de fölnings dax..o Lilla Julia ska vi betäcka så de är ju extra intresant i år med avelsvärderingen :) Många tror visst att ja ska betäcka henne med Baileyz..Men som de ser ut nu så kommer han bara att tävlas OM de inte blir ett mycket stort intresse av han i år.Så till nästa betäcknings sesong får vi hoppas på att de kan bli några stycken tjejer om de nu inte går att få hit dom så kan ja tänka mig att låna ut han för betäckning ja har pratat lite löst om just de med någon ev  intreserad o till nästa år är de ju dax för även Bejjan att byta ryttate(om ja inte mins helt fel)rätta mig om ja har fel!!

Ha de gott nu så hörs vi. :)         Sitat:Det är för väl att löngnen finns-för tänk om allt man hörde var sant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0